

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето как да я приготвите за нула време
Тестото се приготвя от разбити със захар и захар и брашно или грис яйца, залети със сладък ароматен сироп
Това е рецептата, която завладява още с първата хапка
Много вкусни и с лесна рецепта
С това ястие сутрешното хранене ще бъде не само подхранващо и вкусно, но и много изискано
Тестото е сочно и ронливо с деликатен орехов вкус
Няма да повярвате как без много усилия, само с помощта на миксера, ще приготвите сочен и ароматен десерт
Бърза, лесна, чудно пухкава
Процедурата може да изглежда сложна, но всъщност всичко става много лесно и доста бързо
Съставките почти винаги са ви под ръка в кухнята